SÜPER'DE NEFES KESEN MAÇLAR OYNANACAK

SÜPER

Süper Amatör Lig'de ilk 6 hafta geride kalırken Altınoluk Belediyespor liderlik koltuğundaki yerini korumaya devam ediyor.




Süper Amatör Lig'de ilk 6 hafta geride kalırken Altınoluk Belediyespor liderlik koltuğundaki yerini korumaya devam ediyor. Aldığı sonuçlarla rakiplerine nal toplatan Altınoluk Belediyespor ligin mutlak favorisi olarak gösteriliyor.  Haftasonu oynanacak 7.hafta karşılaşmasında Sındırgı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Altınoluk Belediyespor bu maçtanda üç puanla ayrılarak liderliğini devam ettirmek istiyor.


Merkez temsilcilerimizden Sanayispor AHP tesislerinde Edremit Belediyespor'u konuk ederken zorlu maçtan üç puanla ayrılarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Diğer merkez temsilcimiz İl Özel İdarespor deplasmanda Etispor ile puan mücadelesi verecek.

Ligin namağlup iki takımından birisi olan Burhaniye Belediyespor deplasmanda Erdekspor'a konuk olacak.  Küçükköy Belediyespor deplasmanda Edincikspor ile karşı karşıya gelirken Sakaryaspor Adaspor'u konuk edecek.

Geçen hafta Altınoluk karşısında hezimete uğrayan Altınovaspor bu ağır mağlubiyeti telafi etmek adına Gömeç karşısında galibiyet hedefliyor. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli